Tweelingenstraat met vlag en wimpel de Schoonste Buurt van Dordrecht!

Ronde 1 van de wedstrijd ‘de Schoonste Buurt van Dordrecht’ zit erop. Vijf buurten streden de afgelopen 8 weken om die titel. Het doel van de wedstrijd is dat er geen afval naast de deelnemende container wordt geplaatst. Tijdens ronde 1 deed onze buurt De Tweelingenstraat mee en zij zijn met vlag en wimpel op nummer 1 geëindigd. Wij zijn ontzettend trots op dit resultaat. Een schone omgeving is een fijne leefbare omgeving.

De wedstrijd

Tijdens 8 weken strijden 5 buurten om de titel ‘de Schoonste Buurt van Dordrecht’. Na deze 8 weken doen weer 5 nieuwe buurten mee aan de wedstrijd. Acht weken lang wordt er gemonitord hoeveel dagen er geen afval naast de container staat. Alle buurten in Dordrecht kunnen meedoen. Er zullen steeds 5 buurten tegelijkertijd tegen elkaar strijden voor de titel schoonste buurt. Hierna zijn de volgende 5 buurten aan de beurt.

Winnaar ronde 1

Op De Tweelingenstraat heeft maar liefst 53 van de 57 dagen geen afval naast de deelnemende container gestaan en daarmee hebben zij de titel ‘de Schoonste Buurt van Dordrecht’ verdiend. Onze complimenten aan alle bewoners van Trivire bezit op De Tweelingenstraat. Samen houden we onze buurt schoon! Laten we met elkaar zorgen dat we dit ook volhouden. Bedankt aan alle huurders, betrokkene en onze collega’s huismeesters Marco Loyo Bosma en Linsey Wolleswinkel voor het behalen van dit mooie resultaat.

De volgende ronde

De volgende ronde van de Schoonste Buurt van Dordrecht start op 4 april. Benieuwd welke buurten er dan mee doen? Kijk dan op www.dordrecht.nl/deschoonstebuurt